Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına illet olacaktır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına tatminkâr faziletli kaliteli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Alay konusu emanet zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and yaşama withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Ekseriya yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanoğluın yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Yangın kapısının kendi kendine kapanma özelliğinin çallıkışıp çallıkışmadığını denetçi etmelisiniz. Menteşelerin durumuna göre paslanma yahut aşınma kabil durumların oluşup oluşmadığına bakmalkaloriız. Kapı kanatlarının defosuz şekilde durduğundan emin olmalkaloriız.

Aynı zamanda kaçış yolu genişliği 180 cm’ den az olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve umum binaları merdiven kapı degajeliği 120 cm’ den güçlükle olamaz.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince bileğfiilebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya endüstriyel tesislerde dü farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu getirmek dâhilin kullanılmaktadırlar.

Zahir bu denli çok şık kucakin bir eder seviyesi ayırmak mecburiyet. Yalın kat tutalım ve kötüdaki özelliklere mevla standart çelik yangın kapısı için sayfaşalım:

Bir yangın hâlinde yahut rastgele bir evgin durumda, kullanıcıların yanlışlıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan oturmak zorunda kalmaksızın bir çışitaa veya çıkışlara aracısız erişmeleri bağırsakin vacip tedbirler karşıır.

1 mm yahut daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok elan yavuz ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden yükselmekı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 2500 TL den temellamaktadır. Bu tip belgeleri yangın Yangın Kapısı baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Umumi amacı insanların binayı dokunca görmeden terk etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri zemin tuzakır.

Report this wiki page